Gece yatmadan bir bardak için, ödemleri sabaha kadar eritin

Vücuttaki Ödem Sorununu Doğal Yöntemlerle Gidermek Mümkün!

Günlük koşuşturma içerisinde, yanlış beslenme alışkanlıkları ve yetersiz su tüketimi vücutta ödem oluşumuna neden olabilmektedir.

Özellikle kadınlarda sıklıkla karşılaşılan bu sorun, genellikle sabahları ellerde ve ayaklarda meydana gelen şişlik, ağırlık hissi ve halsizlik gibi belirtilerle kendini gösterebilmektedir.

Ancak endişe etmeyin, gece yatmadan önce uygulayabileceğiniz basit bir karışım sayesinde vücudunuzdaki fazla sıvıyı atabilirsiniz. Uzmanlar tarafından önerilen bu doğal tarif, sindirim sistemini rahatlatmanın yanı sıra daha hafif ve enerjik bir şekilde güne başlamanıza yardımcı olacaktır.

İşte Ödem Atmanıza Yardımcı Olacak Tarif:

  • 1 su bardağı ılık su
  • 1 tatlı kaşığı elma sirkesi
  • Yarım limonun suyu
  • İsteğe bağlı: Bir tutam toz zencefil veya tarçın

Tüm malzemeleri bir araya getirip gece yatmadan önce yaklaşık 30 dakika önce tüketmeniz yeterlidir. Düzenli olarak uygulandığında, ödem şikayetlerinde azalma yaşandığı ve sindirim sisteminin daha sağlıklı bir şekilde çalıştığı gözlemlenmektedir.

Related Posts

Gençlik masalları ve gerçekler: Hangisi sizi yaşlandırıyor?

Uzun yaşamın sırrı genlerde mi saklı, alışkanlıklarda mı? Kolajen, detoks, antioksidanlar Bilim ne diyor, pazarlama ne satıyor? Geroprotektif moleküllerden genetik testlere, anti-aging kürlerinden biyolojik yaş hesaplarına kadar tüm gençlik vaatlerini bilimsel süzgeçten geçirdik.

Kardiyoloji uzmanı “Tek belirti olmayabilir” diyerek uyardı: Göğüs ağrısı olmadan kalp krizi geçirmek mümkün!

Kardiyoloji uzmanı “Tek belirti olmayabilir” diyerek uyardı: Göğüs ağrısı olmadan kalp krizi geçirmek mümkün!

Uzmanından çocuklarda el, ayak ve ağız hastalığına karşı hijyen uyarısı

Uzmanından çocuklarda el, ayak ve ağız hastalığına karşı hijyen uyarısı

Ritim bozukluğuna bağlı gelişen kalp yetmezliği 45 dakikalık “yakma” işlemiyle düzeliyor

Ritim bozukluğuna bağlı gelişen kalp yetmezliği 45 dakikalık “yakma” işlemiyle düzeliyor

Türkiye’de 1500 hasta kalp bekliyor

Prof. Dr. Tuncer Karpuzoğlu Organ Nakli Merkezi’nde yılın ilk 6 ayında 7 kalp nakli yapıldı. AÜ Tıp Fakültesi Organ Nakli Sorumlu Cerrahı Prof. Dr. Cengiz Türkay, “Sağlık Bakanlığımızın şu anki listesinde kalp bekleyen hasta sayısı ortalama 1500 iken, merkezimizde 400’e yakın hasta beklemekte” dedi.

Erken tanı umut veriyor: Belirtiler 5 yaşında kaybolabilir

Antalya Bilim Üniversitesi’nden Prof. Dr. Serhat Nasıroğlu’nun 1465 çocuk üzerinde yaptığı araştırmaya göre, otizmde erken tanı ve yoğun eğitim, çocukların tanıyı tamamen kaybetme şansını artırıyor. Tanıyı kaybeden çocukların teşhis yaşı ortalama 2,4; tanıyı bırakma yaşı ise 5,5.